H-eerlijk Fruit breidt uit met fruitautomaat in Melderslo

 

Driessen Bluebberies H-eerlijk Fruit gaat naast hun fruitautomaat in Hegelsom nu ook een automaat plaatsen bij hun bedrijf aan de Vlasvenstraat in Melderslo. Eigenaar Marcel Driessen is trots te melden dat de automaten weer gevuld zijn met (h)eerlijk lokaal fruit.

In de automaat in Melderslo zijn blauwe bessen te vinden, kleine en grote bakjes. In Hegelsom aan de Stationsstraat kan men ook aardbeien kopen. In Melderslo bewust niet: “Omdat we niet de concurrentie met de Dagwinkel aan willen gaan”, aldus Marcel. “Dat is niet netjes”.

Kraampje aan huis

Voorheen hadden de kinderen van Driessen een kraampje aan huis, maar vanwege verhuizing is dit jaar niet meer mogelijk. Met de komst van de automaat kan de ondernemer meer en nog verser aanbieden.

Drive-thru in Hegelsom

Bij de automaat in Hegelsom kan men met de auto tot aan de automaat komen, een soort drive-thru bijna, zo is het te noemen. Ondanks de wegwerkzaamheden is de automaat gewoon bereikbaar.

De automaten in Hegelsom en Melderslo zijn dagelijks geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Men kan er uitsluitend contactloos betalen.

— 20 juli 2023

Lees ook onze andere berichten

Wethouder Tegels opent H-eerlijk fruitautomaat in Hegelsom

Wethouder Tegels opent H-eerlijk fruitautomaat in HegelsomRudy Tegels, wethouder van Gemeente Horst aan de Maas, opende deze week deze H-eerlijk fruitautomaat bij Stationskwartier in Hegelsom. Vanaf nu kunnen bewoners van het appartementencomplex en passanten elke dag...

Wil je iets weten? Vraag het ons.

Met onze H-eerlijk Fruitstations maken wij superlekker en supervers fruit beschikbaar voor iedereen. Wil jij hier meer over weten of hier een steentje aan bijdragen? Laat het ons weten!

Contact

H-eerlijk Fruit B.V.
Vlasvenstraat 41
5962 AC Melderslo
info@h-eerlijkfruit.nl

(C) H-eerlijk Fruit | Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring

Marketing door MarketingMakkers